Brevet som Frøken Kråke får er fra Mikkel Rev, som skriver at han skal reise til Afrika for å finne ut av brevet han en gang skrev til månen som månen sendte rett til Afrika. Så nå blir det ikke noe sirkus med Mikkel, nå må frøken Kråke lage moro selv. 

Dette skjønner ikke frøken Kråke hvordan hun skal klare, og ugla, bjørnen og dua er ikke noe til hjelp. Ikke før Grev Ling, Grev Lang og Grev Tingeling dukker opp, finner hun ut av det. Hun må prøve på nytt, hun må sanse og danse, spille og synge!. Hun starter rett og slett Frøken Kråkes Dyreskoleorkester, der alle som en kan bli med!

Musikk: Hogne Moe

Forestillingene om Frøken Kråkes dyreskoleorkester vises som en del av dagsprogrammet 5., 7., 12., 16., 18., 24., 28. og 30. juli.

Prøysens Ablegøyer

Elisabeth Østvang Gundersen
Elisabeth (24) er fra Hønefoss. Hun har en 3-årig utdannelse fra Bårdar Akademiet. Hun deltok i Billy Elliot på Folketeateret (2014-2015) og koreograferte og spilte i barneforestillingen «Jonas i Jungelen» (Hedmark, Hønefoss, Oslo) 2015-2017. Elisabeth har de tre siste somrene spilt i barneforestillingen «Rockefroskene» som settes opp i Hønefoss. Hun jobber også som instruktør på Showskolen i Hønefoss. Dette er Elisabeth sitt andre år på Prøysenhuset. 

Erlend Bentesønn Fougner
Erlend (25) og kommer fra Trondheim. Han gikk ut fra Bårdar Akademiet i 2014 og har siden vært med i en rekke produksjoner for store og små. Deriblant  «Jonas i Jungelen», «Bygda som glømte at det var jul», som sjørøver i Dyreparken og som statist i flere oppsetninger på Operaen. Han har også vært å se på TV i «Costa del Kongsvik» og «Svart Humor». Dette er Erlend sitt andre år på Prøysenhuset.

Ingvild Lunde
Ingvild (24) er fra Haugesund og har en 3-årig utdannelse fra Bårdar Akademiet. Her deltok hun blant annet i oppsetningen «Billy Elliot» ved Folketeateret (2014 -2015). Ingvild var å se i «Jonas i Jungelen» (Hedmark, Hønefoss, Oslo) og i desember 2016 i ”Bygda som glømte at det var jul». Ingvild er også ansatt som aktivitetsleder hos 2entertain og har sitt andre år på på Prøysenhuset i år.

Åsmund Lockert Rohde
Åsmund (25) kommer fra Røros og er utdannet ved Bårdar Akademiet og Bårdar 
International. Etter endt utdanning har han blant annet vært engasjert ved «Opera di Setra», operetten «Sommer i Tyrol» og ved opera Trøndelag i «Carmen». I tillegg til dette har Åsmund startet sitt eget kompani «SommerRohde» med kollega Karianna Sommerro. De hadde sin første egenskrevne produksjon i jula 2016; «Nissen som mista trua på seg selv». Dette er Åsmund sitt første år på Prøysenhuset.

Camilla Thorsen
Camilla (25) er fra Hønefoss. Hun har en 2-årig utdannelse fra Bårdar Akademiet og går nå siste året på Bachelor i musikkteater ved Musikkteaterhøyskolen i Oslo. Hun er medvirkende på albumet «Dancing with stars» (2016) og har gjort flere konserter samt en House by House tour sommeren 2017 i samarbeid med Dust of Daylight. Camilla jobber som aktivitetsleder i 2entertain (2016 –dd) og dette er hennes første år på Prøysenhuset.